Schoonheidssalon Tineke
VISSERSWEG 6 | 2355AL HOOGMADE | 06-13037920

Over Schoonheidssalon Tineke


Al bijna 30 jaar zit ik (Tineke van Leijden) in het vak van schoonheidsspecialiste. In deze jaren heb ik veel diplomas en certificaten behaald en trainingen doorlopen.

Ik ben een Stivas gediplomeerde schoonheidsspecialiste en ben tevens lid van de Anbos. Bij de Anbos aangesloten schoonheidsspecialisten zijn gegarandeerd gediplomeerd en vakbekwaam.

Mijn behandelingen zijn met name gericht op de vrouw en dan in iedere leeftijdscategorie. Met deze behandelingen probeer ik, in een ontspannen sfeer, problemen met de huid op te lossen.

In mijn behandelingen werk ik met het merk Malu Wilz. Dit merk heeft zijn eigen kwaliteiten en specialiteiten.

Malu Wilz

De producten van de Malu Wilz verzorgingslijn worden ontwikkelt en gefabriceerd in Duitsland. De ontwikkeling gebeurt door dermatologen. Vandaar dat alle producten dermatologisch getest zijn. Alle producten van Malu Wilz zijn dierproefvrij. Ze werken met kostbare planten extracten en vooruitstrevende technologie├źn. De producten van Malu Wilz bieden daardoor alle mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Het maakt u niet alleen mooier maar ook gelukkiger.

De make-up lijn van Malu Wilz is zeer uitgebreid en biedt een modern assortiment van kleuren aan. Tweemaal per jaar worden er modekleuren uitgebracht. Een keer in het voorjaar en een keer in het najaar. Op deze manier blijft Malu Wilz altijd mee lopen met de nieuwste trends. Tevens worden er regelmatig nieuwe producten en highlights uitgebracht.

Naast de gewone make-up line is er ook een make-up line op basis van mineralen. Deze zijn vrij van geparfumeerde stoffen en bijzonder huidvriendelijk. Ze zijn daarom ideaal voor de gevoelige huid en geschikt voor ieder huidtype.


Australian Gold

Austrialian Gold is de beste bescherming tegen de zon die u zich kunt wensen. Vanaf factor 6 tot en met factor 50. Ze zijn waterproof en blokkeren zowel UVA als UVB straling. U word prachtig bruin terwijl u perfect beschermd word tegen de zon. De producten zijn Pabu en Parabenen vrij. Tevens heeft Australian Gold een zeer groot assortiment voor onder de zonnebank.